sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ruohonjuurishoppailua

Sain lahjakortin ekokauppa Ruohonjuureen ja tänään menin shoppailemaan. Ruohonjuuri on siitä ihana kauppa, että siellä on vaikka mitä ruoasta pesuaineisiin ja meikkeihin. Kaupan sivuilla sanotaan: "Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualla. Arvostamme myös reilua kauppaa, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen". Mieltäni piristää aina kun voin ostaa jotain luomua, reiluakauppaa tai ylipäätään jotenkin ekologisesti tuotettua. Vaikka yleensä tällaiset tuotteet ovat hieman kalliimpia, kuin muulla tavalla tuotetut, ei kaikki mitään ylihintaisia ole. Paljon on tuotteita, jotka sopivat mainiosti myös opiskelijan kukkarolle. Tänään ostin esimerkiksi basilika-marinoitua tofua 3,50€ ja falafel-ainesta 3.15€


Clipperin teet ovat oikeastaan ainoita teitä, joita nykyään ostan. Ne ovat luomua, osa reilua kauppaa ja lisäksi ne ovat aivan ihanan näköisiä! Makuvaihtoehtoja on todella paljon ja tällä hetkellä kaapistani löytyy, tänään ostettujen vihreän teen ja metsämarjan lisäksi kamomillaa ja sitruuna-inkivääri teetä. Näilläkin tuotteilla on loistava hinta-laatu-suhde, sillä 20-26 pussia sisältävät paketit maksavat vain 2.19-3.75€. Clipperin teetä saa myös monista ihan tavallisista ruokakaupoista.

Suklaa on suurin makea intohimoni! Suosikkiani on 70% tumma suklaa. Viime jouluna sain siskoiltani vanilja-valkosuklaata, joka myös osoittautui ihan lyömättömän hyväksi. Pakko oli siis ostaa ihania suklaita, vaikka suklaahyllyn edessä vierähti tovi. Ihania vaihtoehtoja oli niin paljon.

Ruokaostosten lisäksi ostin kirsikkana kakun päälle Benecos-merkkisiä meikkejä. Benecos on luonnonkosmetiikkaa edulliseen hintaan. Tällä kertaa mukaan tarttui poskipuna sävynä "fall in love" ja duo-luomiväripaletti "Jungle". 


2 kommenttia:

  1. Oon niiin kauan halunnu tuota Clipperin teetä! Muuten en osaa juua teetä ollenkaan, mutta joku noissa kiehtois kokeilemaan.. Oon sata kertaa seisonu siinä hyllyllä, mutten oo osannu päättää mikä ois parasta :D Onko sulla jotain lempparia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet on kyllä mahtavia, mutta ainakin itelläni kesti hiukan et totuin siihen makuun. Mun mielestä teissä hauskaa on just se et makuja on niin paljon. Tällä hetkellä mun suosikkejani Clipperiltä on Indian chai (tuoksuu aivan ihanalle) ja sitruuna-inkivääri (siihen kun lisää hunajaa niin on mahtava flunssalääke!). Näiden lisäksi iltaisin tykkään juoda ihan perus vihreetä teetä, jossa ei ole kofeiinia. Joskus saatan myös ostaa teen ihan vaan sen perusteella et paketti on kivan värinen :)

      Poista