sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Viikonloppu Turussa.

Kävin viikonloppuna Turussa vanhempieni luona. Tai oikeastaan voisin sanoa, että kävin kotona, sillä vaikka asun nykyään suurimman osan ajasta Pääkaupunkiseudulla ja todennäköisesti tulen myös asumaan täällä jatkossakin, koti on aina koti, tässä tapauksessa siis Turku.

Lähdin perjantaiaamuna yhdeksän Onnibussilla kohti Turkua. Ensiksi kävin ostamassa siskoni kanssa mekkokankaita, koska lupauduin tekemään hänelle mekon ainejärjestön vuosijuhliin. Pukukoodina on iltapuku, joten olen aika innoissani. "Prinsessamekkoja" on aina kiva tehdä. Teen mekkoprojektista tarkemman postauksen myöhemmin.



Kävimme siskoni kanssa myös ihanassa Turkulaisessa kahvilassa nimeltä Cafe Art. Se on ehdottomasti lempikahvilani turussa: kahvi jauhetaan siellä itse, eli se on tosi hyvää, samoin myös esimerkiksi porkkanakakku, jota oli pakko myös ottaa perjantaina! Lisäksi Cafe Art on tyylikäs ja kodikas pikkukahvila, jossa plussana vaihtuva taidennäyttely.




Lauantaina kävimme toisen turkulaisen ihanan kahvilan Kirjakahvilan kirpputorilla. Tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään, mutta kahvilan ulkopuolella olevalla sisäpihalla käskin pikkusiskoani ottamaan muutaman kuvan uudesta takistani. Takki on Stadium.fi-nettikaupasta. Se on veden- ja tuulenpitävä ja siinä on teipatut saumat. Lisäksi se on pitkä ja tosi kivan näköinen. Todellinen unelmalöytö!





Turussa käymisessä ehkä parasta on, että näkee meidän perheen kahta koiraa. On ihanaa, kun kaksi mustaa makkaraa on joka kerta yhtä iloisia minut nähdessään. Koirat ovat siis mäyräkoiria, normaalikokoinen tyttö Milli ja kääpiökokoinen poika Nano. Tänään paistoi aurinko yhteen sohvan nurkkaan, ja eikös molemmat koirat tunkenut siihen samaan läikkään. Oli pakko ottaa hieman kuvasarjaa. Söpöset!



Viikonlopun kruunasi hieno naistenpäivän lounas. Uunikirjolohta risoton ja valkoviini kanssa. sekä jälkiruuaksi mangorahkaa. Nam! Meille on alkanut muodostua perinteeksi, että aina kun olen kotona käymässä meillä syödään lohta, sillä se ei oikein istu opiskelijabudjettiin. Tänään hauskaa oli koitenkin se, että perinteiset perunat vaihtui valkoviinillä maustettuun risottoon.

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli mukava ja rento. Hauskaa vaihtelua paikoin stressaavaankin arkeen.

2 kommenttia:

  1. söpöjä hauvoja ja nam mitä ruokakuvia! muutenkin aivan ihana blogi sulla ♥ tykästyin tähän heti kun tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista